Tècnica de base

La Tècnica de Base és la unió d’exercicis físics orientats a evitar, prevenir i reeducar les conseqüències de la incorrecta col·locació postural, proporcionant l’eix alineat indispensable per a la pràctica de qualsevol esport, gimnàstica o dansa.

La Tècnica de Base va dirigida a persones que desitgin fer exercici d’alta qualitat rebent informació de quan, com i el  perquè dels exercicis. Partint de l’adequada reeducació postural un pot arribar a conscienciar-se dels hàbits posturals inadequats. La Tècnica de Base està orientada a ajudar, prevenir i reeducar problemes físics com ara desviacions de  columna (Cifosi-lordisis-escoliosis), genolls tancats (genu valgo) a més del dolor ocasional que produeixen lumbàlgies,  ciàtiques, etc…, completant el treball de traumatòlegs, fisioterapeutes, osteòpates … i combinant-se també molt bé amb d’altres teràpies preventives.

La Tècnica de Base es realitza en grups reduïts d’un màxim de 8 persones proporcionant així una atenció molt propera i personalitzada.

Comparteix ...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Print this pageShare on RedditEmail this to someone

1 Comment

  1. Hola,
    voldria saber si la tècnica de base es fa segons el mètode Pilar Domínguez, acompanyat de música, etc. Moltes gràcies

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

© 2018 Cuida't

Theme by Anders NorenUp ↑