curs_cristalls

Ioga significa unió.

És l’estat intern en què el que sentim, el que pensem i el que fem està en completa harmonia. L’objectiu principal és connectar amb la nostra essència, recordar qui som i on anem. Ordenar el cap, flexibilitzar el cos i viure amb el cor.

Els beneficis col·laterals del ioga són la relaxació, concentració, respiració, flexibilitat i força, però l’objectiu no és la perfecció física, sinó la Unió interna.

Quan existeix unió amb un mateix, existeix unió amb l’entorn.

El Ioga integral es construeix sobre una ferma base provinent del Hatha ioga i es condimenta amb diverses tècniques d’altres tipus de ioga per tal realitzar un treball personal el més complert possible.

El Hatha ioga ens aporta el treball d’àssanes, Karanes, pranayames, meditacions i relaxacions.

Del Karma ioga n’obtenim l’actitud d’estar disponibles en tot moment, és el ioga de l’acció desinteressada.

El Bhakti ioga ens connecta amb la part més devocional, amb invocacions i cant de mantres.

Amb el Gñana ioga adquirim coneixement i discerniment a traves de contes i lectures.

El Kundalini ioga ens omple de foc amb els seus intensos pranayames i exercicis de força, i ens desperta la voluntat i la constància amb els Kriyes.

Finalment, el Ioga Esseni ens embolcalla amb la bandera de l’amor desinteressat per tal que l’aportem allí on sigui necessari.

Durant les sessions de Ioga Integral deixarem les motxilles del dia a dia a la porta abans d’entrar per tal d’endinsar-nos en un espai de silenci i meditació. Convertirem cada respiració, moviment, estirament, paraula i pensament en consciència per tal d’elevar el nostre nivell de presència.

Treballarem el cos amb respecte, observant fins a on ens pot portar i deixarem que un estat de connexió ens envaeixi els sentits.

Descobrirem tot el poder que amaguem en el nostre interior i el potencial que resta adormit esperant ésser despertat.

Jugarem amb l’energia per dirigir-la segons les nostres necessitats ja sigui a nivell físic, desfent tensions i desbloquejant el cos; com a nivell personal, projectant-la cap a objectius i propòsits que ens marquem a la vida.